Kazananları duyurmak

Kazananları ve özellikle bu yılki yarışmaya katılan tüm katılımcıları tebrik ediyoruz!

2018 yılında değerlendirdiğimiz fotograflardan kat kat fazla olan binlerce fotograf, Jüri Heyeti tarafından incelenmiştir. Kazananı seçmekte çok zorlandık.

Kazanan fotoğrafçıların her birine bir Diploma verilecektir. Diplomalar,  Paris'te yapılacak olan Uluslararası Grand Chapitre & AGM sırasında sunulacak veya gerekirse postayla gönderilecektir.

Ne yazık ki bazı sosyal medya siteleri üçüncü şahıslarla  arayüzle ilgili politikalarını değiştirmiştir. Bunu kabul etmekten başka bir seçeneğimiz olmasa da, Dünya Chaîne Günü için bu, hashtag'lerin artık tüm gelen materyalleri kapsamlı bir şekilde toplamadığı anlamına geliyordu. Bu nedenle her şeyi göremedik ve sonuç olarak kazananların seçimini elimizdeki malzemeye dayanarak vermiş olduk. Bunun için içtenlikle özür dilerim. Tamamen kontrolümüz dışında bir durumdu. Önümüzdeki yıl için ilkeleri yeniden düşünmemiz gerekecek.

image

Tüm katılımcılara tekrar teşekkürler

Komite ve Jüri Üyeleri adına hepinize çok teşekkür ederim. Dünya Chaîne Günü coşkusunu sürdürün ve tabii ki dünya çapında düzenlenen etkinliklerde çekilen fotoğrafların kalitesi ve içeriği ile çıtayı yükseltmeye devam edin.

 

Ari-Pekka Parvianen

Başkan, Dünya Chaîne Günü Düzenleme Komitesi

Conseil d'Administration Üyesi